Плаж уикенд в КАВАЛА, НЕА ПЕРАМОС И НЕА ИРАКЛИЦА 1 нощувка

Вид транспорт: Автобус
Продължителност: 2 дни / 1 нощувка
Дестинация: Кавала, Гърция
Дати:
Цена от: 145.00 лв.
Начална дата Крайна дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Полезно
Маршрут: София / Пловдив - Неа Перамос - Кавала - Неа Ираклица - София / Пловдив

2 дни / 1 нощувка / 1 закуска

Дати на отпътуване:  23.07; 20.08.22
 
 

1 ДЕН: София / Пловдив – Неа Перамос - Кавала

Отпътуване в 06.00 ч. от ул. Оборище и пл. Ал. Невски в София / от Пловдив от бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург. Пристигане Неа Перамос (плажа Амолофи) - носител на син флаг заради чистотата си, красотата и опазването на околната среда в региона. Свободно време за плаж. На плажа са разположени душове, чадъри и шезлонги, които можете да се ползват срещу консумация на кафе, фрапе и др. Около 17:00 ч. отпътуване за град Кавала. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

2 ДЕН: Кавала – Неа Ираклица – София / Пловдив

Закуска. Около 10.00ч. отпътуване за Неа Ираклица. Свободно време за плаж. Около 17.30ч. отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и пл. Ал.Невски / в Пловдив на бензиностанция OMV до х-л Санкт Петербург късно вечерта.


ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА/ТРОЙНА СТАЯ : 145.00 ЛВ

 

Цената включва:

  • 1 нощувка със закуска в хотел 2*/3* в района на Кавала
  • Водач от агенцията
  • Транспорт с лицензиран микробус/автобус 1*/3*
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 64 г. на ЗК Евроинс

Цената не вклюва:

  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г. до 74г. - 4.00 лв. (задължително доплащане). Лица над 74 г. се задължават сами да направят мед. застраховка и да я представят на туроператора.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - по желание и съгласно тарифите и условията на застрахователната компания
  • Такса престой в Гърция: 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)
  • Доплащане за отпътуване от Пловдив в 05.00ч. (при минимум 20 човека и след потвърждаване 2 дни преди отпътуването) - 30.00 лв.
  • PCR/ Aнтигенен тест на преференциални цени при заминаване и пристигане в България (ако е необходим)

*ВАЖНО:

  • Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.
  • За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брой от 20 записани туристи.
  • При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановяват!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.

Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително – в случай на пътувания с продължителност, по – малка от 2 дни

Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена; доплащане - 15 дни преди датата на отпътуване.


 

 

Срокове за анулации и неустойки:

  • За резервации направени по тарифи РАННИ ЗАПИСВАНИЯ за всички видове програми – 95 % от внесеният депозит.
  • За автобусни програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване – 10% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

  • За самолетните програми по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. на турист, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 15 дни преди датата на заминаване – 80% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 14 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

  • За празнични оферти (Великден, Майски празници, Коледа, Нова година и др.) по редовни цени:

- От деня, следващ деня на записването до 91-тия ден преди датата на заминаване – такса резервация 30 лв. за всяко лице от договора, освен случаите когато има издаден самолет билет. Тогава важат условията на превозвача.

- От 90 до 60 дни преди датата на заминаване – 30% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 59 до 31 дни преди датата на заминаване – 50% от общата стойност на туристическия пакет;

- От 30 до 1-вия ден преди датата на заминаване – 100% от общата стойност на туристическия пакет;

  • За всяка промяна относно резервация след първоначалното записване за всички видове туристически пакети с изключение когато има издаден самолет билет (тогава важат условията на превозвача) се удържа такса в размер на 30 лева.

Внимание! Предвид динамичната обстановка, относно медицинските изисквания за пътуване в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, точна информация ще получите в офисите ни, преди отпътуването.

Забележка:

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на застрахователната компания. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Туроператора предлага възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.

Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Оферта № П1462